Pere Mas presenta ‘Versió RAC1’ a l’estiu

Pere Mas
22 jul. 2024

El periodista matadeperenc Pere Mas es posarà a partir d’aquest dilluns 22 de juliol al capdavant de la “Versió RAC1” en la temporada estiuenca de l’emissora més escoltada del país. L’espai que dirigeix Toni Clapés la resta de l’any començarà a les 4 de la tarda i s’allargarà fins a les 8 del vespre, mantenint l’aposta del “Temps afegit”, l’última hora del programa que barreja esport i humor. Ja fa anys que Mas col·labora amb l’emissora al programa “El món a RAC1” amb Jordi Basté.

Mas, també pregoner de Festa Major.

Per tal de commemorar els 100 anys de la ràdio, el pregó de Festa Major de Matadepera, que tindrà lloc el divendres 30 d’agost a ¼ de 8 de la tarda i des del balcó de l’Ajuntament, s’ha encarregat precisament a Mas que estarà acompanyat d’una altra reconeguda periodista del poble, Mariola Dinarès.

Nascut a Terrassa però resident a Matadepera, Pere Mas porta la direcció tècnica de Matadepera Ràdio des de l’any 1992. Llicenciat en Ciències de la Informació, Mas va començar la seva labor periodística a TV20 i Matadepera Ràdio. La seva carrera professional ha passat, entre d’altres llocs, per Ràdio Terrassa, Ràdio Club 25, L’Actualitat de Terrassa, COM Ràdio, RAC1 i Catalunya Ràdio, on va dirigir quatre estius “El matí de Catalunya Ràdio” i tres temporades el magazine “Tot és molt confús”. Ha col·laborat a d’altres mitjans com el Diari ARA i TV3, on va dirigir “FAQS” i va col·laborar a “Divendres”.

A la imatge, Pere Mas.

Encara no hi ha comentaris